AEG

AEG staat voor de ‘Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft’, welke een Duitse bedrijf is wat elektrische en elektronische apparatuur levert, opgericht in 1883. Al meer dan 130 jaar is het de passie van dit bedrijf om met innovatieve techniek de kwaliteit en ervaring van een product zo goed mogelijk te maken. Zowel technologie als het design worden continu vernieuwd en hiermee verbeterd. Architecten zorgen er niet alleen voor dat de apparatuur van AEG zo functioneel mogelijk is, maar ook dat het ontwerp zo aantrekkelijk mogelijk is, je kijkt er tenslotte toch tegenaan. Het blijvende streven naar innovatie vormt de drijvende kracht achter uitvindingen die zowel het huishouden voor u makkelijker maken.

Informatie over AEG

AEG heeft een ruim assortiment aan wasdrogers. AEG gebruikt innovatieve technieken om de kwaliteit en duurzaamheid van de wasdroger zo optimaal mogelijk te maken. De drogers zorgen extra goed voor uw kleding, ook bij zijde en wol, met het AbsoluteCare-systeem. Ook zijn ze energiezuinig door het OptiSense systeem.

Duurzaamheid is een prioriteit geworden waar AEG zich in vandaag de dag maar ook in de toekomst voor wilt blijven inzetten. Het doel is om de CO2-voetafdruk met wel 50% te reduceren. Dat is niet alleen positief voor het milieu maar ook voor uw eigen portemonnee.

Onze AEG wasdrogers