Beko

Nog niet iedereen is even bekend met Beko, maar het Turkse Beko is het merk met de grootste stijging in marktaandeel in 2008-2012 in Europa en is hiermee het één na grootste witgoedmerk in West-Europa geworden. Inmiddels heeft Beko een markt in meer dan 100 landen van meer dan 280 miljoen consumenten. Beko is hedendaags dan ook niet meer weg te denken uit de consumentenmarkt.

Informatie over Beko

Beko produceert koel- en vriesmachines, was- en droogmachines, keukenapparatuur en vaatwassers. Dit bedrijf concentreert zich op zuinige machines die het leven van de consument makkelijker maken. Beko bezit het Energy Saving Trust ‘EST’ label wat garant staat voor energie-efficiëntie. Echter staat Beko niet bekend als de meest energiebesparende apparatuur en zijn er zeker merken die hier bovenuit stijgen. De producten staan daaraantegen bekend om de lage prijs in vergelijking met soortgelijke apparatuur, dit betekent dus dat je inlevert op kwaliteit en duurzaamheid maar dat je hier dan ook zeker niet de hoofdprijs voor betaald. Wasdrogers van Beko zijn perfect voor studenten of starters die niet opzoek zijn naar een wasmachine voor de komende 15 jaar.

Beko geeft 10 jaar garantie op de ProSmart Inverter Motor. Hiervoor hoef je zelf niks te doen, slechts je aankoopbon bewaren als bewijs.

Onze Beko wasdrogers