Bosch

Bosch is een groot en bekend elektronicabedrijf, opgericht in 1886. Bosch produceert zowel automobieltechnologie, industriƫle technologie, consumententechnologie en energie- en bouwtechnologie. De consumententechnologie richt zich vooral op huishoudelijke technologie.

Al vele generaties maakt Bosch met haar huishoudelijke apparaten het dagelijkse leven van de consument makkelijker. De visie van Bosch is dat de apparatuur het leven makkelijker maakt, maar daarnaast ook zorgt voor een betere kwaliteit van leven doordat de consument meer tijd heeft voor andere zaken.

Informatie over Bosch

Door de jaren heen heeft Bosch gewerkt aan energiezuinigheid, de noodzaak om onze leefomgeving te beschermen en te behouden is nu groter dan ooit. Bosch denkt mee. Zo heeft Bosch verschillende vernieuwende technieken en functies ontwikkelend om de was- en droogmachines zo milieubewust mogelijk te maken. Hiermee gebruiken de machines zo min mogelijk energie bij een zo goed mogelijke kwaliteit.

Bosch staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, maar mocht er toch iets aan de hand zijn met uw machine, kunt u contact opnemen met de service dienst waar 140 technici klaar staan om u te helpen. Registreer uw apparaat en maak gebruik van de garantie en service van Bosch.

Onze AEG wasdrogers