Indesit

Indesit heeft haar roots in Italië maar heeft de afgelopen jaren de markt van omliggende landen veroverd en behoort zo tot de marktleiders van Europa. Indesit produceert een grote variatie aan huishoudelijke apparatuur waaronder ook wasmachines, was-droogcombinaties en wasdrogers.

Het motto van Indesit is ‘Wassen kan iedereen’, wat staat voor de eenvoud die Indesit wilt uitdragen. Huishoudelijke apparatuur moet de consument tijd besparen en het leven gemakkelijker maken. Wasdrogers van Indesit hebben een eenvoudig, makkelijk te bedienen en strak design wat perfect aansluit bij het motto.

 

Informatie over Indesit

Indesit gaat voor het maximaal besparen van water, tijd en energie in combinatie met optimaal resultaat. Indesit richt zich hiermee op efficiëntie, wat niet alleen water, tijd en energie maar ook geld bespaard. Echter hebben de wasdrogers van Indesit niet allemaal de beste energielabels, maar ook zeker niet het hoogste prijskaartje.

Indesit biedt naast de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar nog een extra jaar garantie op de onderdelen van uw wasdroger. Het is wel belangrijk dat je jouw wasdroger registreert zodat je hiervoor in aanmerking komt.

Onze Indesit wasdrogers