Miele

Miele is een Duitse onafhankelijke familiezaak sinds de oprichting in 1899. Ooit begon Miele met 11 werknemers, inmiddels is Miele uitgegroeid tot één van de grootse bedrijven ter wereld. Het motto van Miele is ‘Immer besser’ en staat nog steeds voor de kwaliteit die Miele levert. De producten vallen niet onder de goedkoopste categorie maar de kwaliteit en duurzaamheid is dan ook aanzienlijk beter dan goedkopere varianten. Het motto ‘Immer besser’ vormt dan een rode draad voor dit bedrijf door de tijd heen.

Informatie over Miele

De nummer één prioriteit van Miele is duurzame handel in het belang van de klanten, de leveranciers, de werknemers, het milieu en de maatschappij. Miele is in vele landen gerepresenteerd en produceert een variërend aanbod aan producten maar staat vooral bekend om zijn huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan keukenapparatuur, was- en droogapparatuur, schoonmaakproducten, maar ze produceerde ook machines voor commerciële of medische doeleinden.

Miele staat voor duurzaamheid, gemak in gebruik, kwaliteit, energiezuinigheid, goed design en tenslotte goede service. Vanwege de duurzaamheid en de kwaliteit heeft Miele een uitstekende garantie en service mocht er toch iets aan de hand zijn met uw wasmachine. Ervaar de kwaliteit zelf!

Onze Miele wasdrogers