Samsung

Samsung is een internationaal bedrijf met technologie op vele gebieden, waaronder ook huishoudelijke apparatuur. Samsung heeft als doel om met haar diensten en producten het leven van de consument eenvoudiger te maken. Ook richt Samsung zich op het verbeteren van de maatschappij door continue streven naar innovaties die van betekenis zijn voor zowel klanten als partners. Samsung gebruikt innovatieve technologieën om de apparatuur nog aantrekkelijker te maken, zowel qua prestatie als uiterlijk.

Informatie over Samsung

Samsung omschrijft heeft haar visie gebaseerd op het principe ‘Inspireer de wereld, creeër de toekomst’. Hiermee laat Samsung zien niet alleen aan het hier en nu te denken, maar ook aan de toekomst en het effect van de technologie en producten hierop. Zo streeft Samsung naar een duurzame toekomst. Met OptimalDry registreert de wasdroger de temperatuur en vochtigheid van de was om zo de droogtijd voortdurend aan te passen aan de behoefte van jouw was. De collectie wasdrogers van Samsung bevatten vrijwel allemaal energielabel A++/A+++ en zijn hiermee niet alleen goed voor het collectieve milieu maar ook, niet onbelangrijk, voor de portemonnee van de individuele consument.

De prijzen van de Samsung wasdrogers behoren niet tot de laagste categorie maar staan zeker in goede verhouding wanneer men kijkt naar de kwaliteit en duurzaamheid.

Onze Samsung wasdrogers