Zanussi

Zanussi maakt al sinds 1916 het leven van de consument makkelijker onder het motto ‘Making life easy’. Zanussi heeft als passie om effectieve maar ook praktische oplossingen te creëren en het ontwerp te combineren met de Italiaanse kwaliteit die al meer dan 100 jaar centraal staat. Zoals ze zelf zeggen is slim Italiaans ontwerp de basis van het succes van dit inmiddels steeds meer groeiende bedrijf.

Informatie over Zanussi

Zanussi streeft naar innovatie in zowel ontwerp als ideeën, waardoor de huishoudelijke apparaten, en zo ook de drogers, steeds beter en efficiënter worden. Zo hebben ze zich door de jaren heen gericht op het zo snel en goed mogelijk wassen en drogen van jouw kleding, zodat je tijd voor je gezin en hobby’s overhoud. Dit doet Zanussi onder andere door ervoor te zorgen dat je meer was in één keer kunt droger, dat de was sneller droog is en dat je minder tijd aan strijken en het reinigen van de filter nodig hebt.

De drogers zijn de afgelopen jaren slimmer, handiger in gebruik en energiezuiniger geworden, zodat u niet alleen tijd maar ook geld voor andere dingen overhoudt. De drogers bevatten vele handige functies om zo goed mogelijk aan jouw persoonlijke voorkeur te voldoen.

Onze Zanussi wasdrogers