8.6/10

Beko DH9552TXW

Review

Beko DH9552TXW

Met de Beko DH9552TXW warmtepompdroger droog je heel veel was in één keer. Je bespaart gemiddeld €154,- per jaar op energie en de OptiSense sensor zorgt ervoor dat je nooit te lang droogt. Met 15 programma’s, zoals katoen, wol en overhemden, kun je al je was drogen. Het Hygiene+ programma verwijdert allergenen en is ideaal voor een gevoelige huid.

Energiezuinige droger met weinig slijtage en geschikt voor kleine ruimtes

De Beko DH9552TXW is een warmtepompdroger. De voordelen hiervan zijn dat het energieverbruik lager is dan bij een condensdroger, waardoor je bespaart op je energierekening. Daarnaast wordt de lucht in de droger ook nog eens op lage temperatuur verwarmd, waardoor je kleding minder slijt. Een ander voordeel is dat de warmtepompdroger de kamer minder opwarmt en daardoor beter geschikt is voor kleine ruimtes.

Zeer energiezuinige warmtepompdroger bespaart kosten

De Beko DH9552TXW warmtepompdroger is zeer energiezuinig met een energieklasse van A+++. Dit zorgt ervoor dat je energie en kosten bespaart. Over de levensduur van de droger bespaar je maar liefst 1545 euro aan energiekosten. Het jaarlijkse energieverbruik is met 194 kWh ook erg laag, wat resulteert in een kostenbesparing van ongeveer 77,6 euro per jaar. Een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinige optie voor hun wasdroger.

Energieklasse

A+++
Beter dan 94%
A+++
Energielabel A
A+++ -10%

Ideaal voor gezinnen met veel wasgoed

Met een vulgewicht van 9 kg is deze wasdroger perfect geschikt voor jou en jouw gezin van 3 of meer personen. Dankzij het ruime vulgewicht kan je gemakkelijk grote hoeveelheden wasgoed in één keer drogen, waardoor je tijd en energie bespaart. Of het nu gaat om beddengoed, handdoeken of kleding, deze wasdroger kan het probleemloos aan. Geen gedoe met meerdere droogbeurten of het verdelen van de was over meerdere machines. Met de Beko DH9552TXW hoef jij je geen zorgen te maken over het vulgewicht.

Vulgewicht

9kg
Voor een gezin
9 kg
7 kg
9 kg

Stille en betrouwbare keuze voor wasdroger

De Beko DH9552TXW warmtepompdroger heeft een geluidsniveau van 64 dB, wat valt binnen de categorie ‘stil’. Dit betekent dat je geen last zult hebben van een luidruchtige droger in huis. Het geluidsniveau is vergelijkbaar met andere drogers in dezelfde prijsklasse. Hierdoor kun je de droger zonder problemen in de buurt van je woonkamer of slaapkamer plaatsen, zonder dat het geluid te storend is. Kortom, de Beko DH9552TXW warmtepompdroger is een goede keuze als je op zoek bent naar een stille wasdroger.

Geluidsniveau

64dB
Stille wasdroger
64 dB
59 dB
66 dB

Diverse droogprogramma’s voor elk kledingstuk

De droogprogramma’s van de Beko DH9552TXW warmtepompdroger zijn gevarieerd en bieden voor elk type kledingstuk wel een geschikte optie. Of je nu babykleding hebt die extra voorzichtig moet worden gedroogd of dekens die grondig gedroogd moeten worden, deze droger heeft het juiste programma voor je. Daarnaast zijn er ook programma’s voor allergieën en hygiëne, wat handig is voor mensen met allergieën of voor het steriliseren van bepaalde kledingstukken. De keuze aan programma’s is ruim en biedt voldoende mogelijkheden om je kleding op de juiste manier te drogen.

Gemakkelijke warmtepompdroger voor gezinnen met kinderen

De Beko DH9552TXW warmtepompdroger biedt veel gebruiksgemakken, waaronder een antikreukfase, automatisch uitschakelen en startuitstel. De kinderbeveiliging is een handige toevoeging voor gezinnen met jonge kinderen. De kledingbeschermende trommel zorgt ervoor dat je kleding niet beschadigt tijdens het drogen. De resttijdindicator en de trommelverlichting maken het drogen nog eenvoudiger. Beko heeft met deze droger zeer handige en merkspecifieke functies toegevoegd die het drogen van je wasgoed nog gemakkelijker maken.

Degelijk gebouwd warmtepompdroger in middensegment

De bouwkwaliteit van deze Beko DH9552TXW warmtepompdroger is degelijk en valt in het middenklasse segment. Dit betekent dat de kwaliteit goed is, maar niet behoort tot de absolute topklasse. De droger is solide gebouwd en voelt stevig aan. De materialen zijn van goede kwaliteit en geven vertrouwen in de duurzaamheid van het apparaat. Al met al een goede keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare wasdroger in het middensegment.

Bouwkwaliteit

Middenklasse
Normale levensduur
Middenklasse
Basisklasse
Topklasse

Efficiënte afvoer van condenswater zonder handmatig legen

Het condenswater van de Beko DH9552TXW warmtepompdroger wordt efficiënt afgevoerd. Door het ingebouwde condenswaterreservoir kan je het water eenvoudig legen na elke droogbeurt. Daarnaast biedt de droger de mogelijkheid om het condenswater direct af te voeren via een afvoerslang. Dit zorgt voor extra gemak en bespaart tijd. Hierdoor hoef je niet telkens het waterreservoir handmatig te legen. Al met al biedt deze droger een goed systeem voor het afvoeren van condenswater.

Specificaties

Beko DH9552TXW

Extra informatie

Vulgewicht

9 kg

Energielabel

A+++

Geluidsniveau

64 dB

Diepte

63,3 cm

Artikelnummer

915514

Merk

Beko

Type

Warmtepompdroger

Algemene droogprogramma's

Allergieën, Baby kleding, Beddengoed, Dekens, Delicaat, Eco, Extra droog, Hygiëne, Jeans, Kastdroog, Katoen, Kort, Strijkdroog, Synthetisch, Verfrissen, Wol

Beste getest

Nee

Display

Ja

Trommelverlichting

Ja

Gebruiksgemak

Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Stoomfunctie

Nee

Breedte

59,7 cm

Hoogte

84,6 cm

Gewicht

45,5 kg

Kleur

Wit

Energieverbruik

194 kWh

Zelfreinigende condensor

Nee

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasdroger. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasdroger hebben we een overzicht met verschillende soorten wasdrogers voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

De Beko DH9552TXW voor de beste prijs