Wasdroger voor een groot gezin

Heb je een groot gezin? Dan heb je ook een wasdroger met een groot vulgewicht nodig. Alleen dan weet je zeker dat je al je wasgoed droogt. In de meeste gevallen is het aantal kg vulgewicht van 9 kg of meer voldoende om alle wasgoed droog te krijgen. De beste wasdrogers voor grote gezinnen zijn uitgerust met speciale wasprogramma’s die aansluiten op het soort wasgoed dat je hebt.

Bekijk hieronder de beste wasdrogers voor een groot gezin van 2022!

Wasdroger voor gezin

Beste wasdroger voor een groot gezin

Een goede wasdroger sluit aan op de behoeftes van jou en je gezin. Als je bijvoorbeeld geen zin en tijd hebt om regelmatig de condensor schoon te maken, moet je op zoek naar een model met een zelfreinigende condensor. Ook is een wasdroger geschikt voor meerdere personen als je voldoende verschillende programma’s hebt. Zo weet je zeker dat je al je wasgoed kunt drogen. Alle nieuwe wasdrogers zijn uitgerust met veel verschillende nieuwe technologieën.
Een Miele wasdroger heeft bijvoorbeeld Ecospeed, waarbij je je wasgoed razendsnel kunt drogen, terwijl andere wasdrogers functies hebben waarbij je was na het starten van het programma kunt toevoegen, wel zo handig voor als je na het aanzetten van de droger nog een paar kledingstukken tegenkomt. Een nieuwe wasdroger beschikt over functies die het gebruik voor jou en je gezin gemakkelijker maken. We hebben hier de beste wasdrogers voor een groot gezin van 2022 voor je verzameld, misschien zit de perfecte wasdroger voor jou er wel tussen!

Vind jouw nieuwe wasdroger

Vind een goede wasdroger door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Wasdroger groot gezin

De beste Wasdroger groot gezins

Wat is een wasdroger voor een groot gezin

Er zijn verschillende soorten drogers met een grote trommel waarbij het maximale vulgewicht 9 kg of meer is. Behalve een groter vulgewicht, zijn er nog een aantal eigenschappen waar je op moet letten als je een type wasdroger voor een groot gezin zoekt.

Wensen en behoeftes

Wat voor jou de beste nieuwe wasdroger is, hangt af van je wensen en behoeftes. Er zijn een aantal functies die het gebruiksgemak voor jou aanzienlijk kunnen vergroten. Denk daarbij aan een zelfreinigende condensor, een groot aantal verschillende droogprogramma’s en een laag geluidsniveau.

Droogprogramma's

Vooral bij een groot huishouden is het belangrijk dat je veel verschillende droogprogramma’s hebt. De kans dat je bijzonder wasgoed zoals linnen, zijde of wol hebt, is bij een groot huishouden groter. Het is dan fijn als je voor iedere soort textiel een passend programma hebt en al je kleding droog krijgt.

Geluidsniveau

Ook een stille wasdroger kan in een groot gezin een uitkomst zijn. Zo kan je de wasdroger vlakbij een slaapkamer plaatsen en gewoon ‘s nachts laten afdraaien. Om ruimte te besparen kan je ook het beste zoeken naar een nieuwe droger die gestapeld kan worden. Door je droger bovenop je wasmachine te plaatsen, kun je veel ruimte besparen.

Vulgewicht

Koop je niet alleen een nieuwe wasdroger, maar ook een nieuwe wasmachine? Houd er dan rekening mee dat het vulgewicht van de wasmachine net zo groot is als dat van de droger. Anders moet je alsnog een gedeelte van je wasgoed op een andere manier drogen.

Type wasdroger

Het is bij het kiezen belangrijk dat je goed nadenkt over het type droger. Een energiezuinige warmtepompdroger is vaak iets duurder in de aanschaf, maar kan op de lange termijn wel flink besparen op de jaarlijkse energiekosten. De meeste wasdrogers die geen warmtepomp hebben, hebben energieklasse b of lager, waardoor het energieverbruik aanzienlijk is.

Extra mogelijkheden

Behalve het type droger, moet je ook nadenken over wat er aan extra mogelijkheden op de wasdroger zit. Grote gezinnen hebben veel wasgoed en daarom is het goed om een type droger te kiezen die al het wasgoed droog genoeg krijgt.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een energiebesparende wasdroger heeft energielabel A en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroger verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een stille wasdroger maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroger vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Vulgewicht wasdroger voor een groot gezin

Een wasdroger met minimaal 9 kilo vulgewicht is geschikt voor een groot gezin van meer dan vijf personen. Ben je op zoek naar een energiezuinige wasdroger? Ook wasdrogers met een grote trommelinhoud kunnen energiezuinig zijn. Van de verschillende wasdrogers is het model met een warmtepomp vaak het meest geschikt. Een nieuwe warmtepompdroger heeft energieklasse a of hoger, waardoor je jaarlijks flink op je energiekosten kunt besparen.

Condensdrogers

Je hebt wel sneller droog wasgoed met een condensdroger, wat in een groot gezin erg handig kan zijn. De droger voert hoge temperaturen, waardoor je minder lang nodig hebt om je wasgoed volledig droog te krijgen. Houd er wel rekening mee dat dit minder goed is voor de levensduur van je kleding en dat het energieverbruik hoger is. Een condensdroger is vaak ook een minder dure wasdroger.

Om de juiste wasdroger voor een groot gezin te kunnen kiezen, moet je een afweging maken tussen snelheid en zuinigheid.

Hogere aanschafsprijs

Een grote wasdroger is wel vaak een iets duurdere wasdroger, omdat er meer materiaal nodig is voor de trommel, de behuizing en het droogmechanisme. Andere wasdrogers hebben hiervan minder nodig, waardoor de kosten om ze te maken aanzienlijk lager zijn.

Wasdroger groot gezin assortiment

1637183

Beko DR8534GX0 RapiDry

599,00
De Beko DR8534GX0 RapiDry is een fantastische droger met interessante functies! Deze warmtepompdroger krijgt de score: 8.5. Dit toestel heeft een gemiddeld vulgewicht, namelijk een vulgewicht van 8 kg. Dat maakt hem geschikt voor een . Het maximale geluidsniveau van deze wasdroger...
1584753

Bosch WTU87675NL

849,00
Zoekende naar een nieuwe droger en heb je geen idee welke je moet kopen? Deze warmtepompdroger van bosch is waarschijnlijk de perfecte droger voor jou. Bij het maken van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar...
1497085

Siemens WT45HV00NL

649,00
De Siemens WT45HV00NL is een fantastische wasdroger met interessante features! Tenminste 8 kopers die je voorgingen beoordelen de droger met een 9.3. Dit model heeft een gemiddeld laadvermogen, namelijk een laadvermogen van 8 kg. Dat maakt hem geschikt voor een . Het...
1376698

Haier HD80-B636W

439,00
Zoek je een nieuwe wasdroger? Wij hebben hem voor je gevonden. Deze condensdroger van haier is dé droger die je zoekt. Deze droger krijgt de reviewscore: 8.9. Dit alles voor een hele scherpe prijs! De condensdroger is geschikt voor een...
1551302

Samsung DV80T6220LX/S2

899,00
De Samsung DV80T6220LX/S2 staat op een hele goede plek binnen onze top 5 beste wasdrogers van 2022! De warmtepompdroger is beoordeeld door 15 eerdere kopers met een 9.6. Dit apparaat is een normale wasdroger door het laadvermogen van 8 kg....
1629547

Beko DCU8235BXT

399,00
De Beko DCU8235BXT krijgt een geweldige score toegerekend. Deze condensdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Beko DCU8235BXT fantastische reviews van de mensen die het apparaat al in huis hebben staan. Tenminste 9 kopers die je voorgingen...
1386382

Bosch WTG846C0NL

549,00
De Bosch WTG846C0NL wasdroger is een hoogwaardig apparaat die je natte was perfect droogt! De condensdroger krijgt de beoordeling: 9.1. Door het gemiddelde vulgewicht van 8 kg is deze wasdroger geschikt voor een . Een condensdroger kan het volgende geluidsniveau...
1391906

Siemens WT43N272NL

549,00
De Siemens WT43N272NL staat op een voortreffelijke plek in onze top 5 beste drogers van 2022! Deze wasdroger krijgt van 39 eerdere kopers het cijfer: 8.4. Dit toestel is een normale condensdroger door het laadvermogen van 8 kg. Daardoor kun...
1727058

Siemens WQ45G270NL

959,00
De Siemens WQ45G270NL staat op een uitstekende plek in onze top 5 beste wasdrogers van 2022! Deze wasdroger krijgt het cijfer: none. De droger heeft een laadvermogen van 9 kg en is geschikt voor een . Een wasdroger kan het...
1630452

AEG T9DEN98BC FiberPro

999,00
De wasdroger van AEG is een voortreffelijke droger. Ten minste 1 mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan beoordelen de wasdroger met een 10.0. Deze wasdroger heeft een vulgewicht van 9 kg en is geschikt voor een . Het...
1629490

Beko DC7230BX1

349,00
De Beko DC7230BX1 condensdroger is een hoogwaardig model die je natte was volledig droogt. Deze wasdroger krijgt van 11 consumenten die je voorgingen het cijfer: 9.1. Voor een redelijk lage prijs ontvang je veel waarde voor je geld. De aanschafprijs ligt rond...
1456238

ASKO T408HD.W

1.099,00
De ASKO T408HD.W is een wasdroger met heel veel verschillende features! De warmtepompdroger krijgt van 1 consumenten die de warmtepompdroger al thuis hebben staan de score: 9.0. Helaas is de wasdroger een stukje duurder dan andere modellen. Voor deze wasdroger...
1723871

Siemens WQ33G2D1NL

939,00
Aan het kijken naar een nieuwe wasdroger? Deze wasdroger van siemens staat misschien binnekort jou! Bij het opzetten van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van none kopers die je voorgingen. De was...
1637146

Beko DH7533RXW

649,00
De Beko DH7533RXW is een warmtepompdroger met heel veel verschillende eigenschappen! Deze wasdroger is beoordeeld door 10 consumenten die je voorgingen met een 8.8. De droger is geschikt voor een door het laadvermogen van 7 kg. Het geluidsniveau van een...
1624143

AEG T9DENSP86C FiberPro

799,00
De AEG T9DENSP86C FiberPro is een wasdroger met heel veel verschillende functies. De droger is beoordeeld door 7 experts met een 8.6. Door het normale vulgewicht van 8 kg is deze droger geschikt voor een . Drogers kunnen stil (64dB...