Wasdroger voor een groot gezin

Heb je een groot gezin? Dan heb je ook een wasdroger met een groot vulgewicht nodig. Alleen dan weet je zeker dat je al je wasgoed droogt. In de meeste gevallen is het aantal kg vulgewicht van 9 kg of meer voldoende om alle wasgoed droog te krijgen. De beste wasdrogers voor grote gezinnen zijn uitgerust met speciale wasprogramma’s die aansluiten op het soort wasgoed dat je hebt.

Bekijk hieronder de beste wasdrogers voor een groot gezin van 2022!

Wasdroger voor gezin

Beste wasdroger voor een groot gezin

Een goede wasdroger sluit aan op de behoeftes van jou en je gezin. Als je bijvoorbeeld geen zin en tijd hebt om regelmatig de condensor schoon te maken, moet je op zoek naar een model met een zelfreinigende condensor. Ook is een wasdroger geschikt voor meerdere personen als je voldoende verschillende programma’s hebt. Zo weet je zeker dat je al je wasgoed kunt drogen. Alle nieuwe wasdrogers zijn uitgerust met veel verschillende nieuwe technologieën.
Een Miele wasdroger heeft bijvoorbeeld Ecospeed, waarbij je je wasgoed razendsnel kunt drogen, terwijl andere wasdrogers functies hebben waarbij je was na het starten van het programma kunt toevoegen, wel zo handig voor als je na het aanzetten van de droger nog een paar kledingstukken tegenkomt. Een nieuwe wasdroger beschikt over functies die het gebruik voor jou en je gezin gemakkelijker maken. We hebben hier de beste wasdrogers voor een groot gezin van 2022 voor je verzameld, misschien zit de perfecte wasdroger voor jou er wel tussen!

Vind jouw nieuwe wasdroger

Vind een goede wasdroger door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Wasdroger groot gezin

De beste Wasdroger groot gezins

Wat is een wasdroger voor een groot gezin

Er zijn verschillende soorten drogers met een grote trommel waarbij het maximale vulgewicht 9 kg of meer is. Behalve een groter vulgewicht, zijn er nog een aantal eigenschappen waar je op moet letten als je een type wasdroger voor een groot gezin zoekt.

Wensen en behoeftes

Wat voor jou de beste nieuwe wasdroger is, hangt af van je wensen en behoeftes. Er zijn een aantal functies die het gebruiksgemak voor jou aanzienlijk kunnen vergroten. Denk daarbij aan een zelfreinigende condensor, een groot aantal verschillende droogprogramma’s en een laag geluidsniveau.

Droogprogramma's

Vooral bij een groot huishouden is het belangrijk dat je veel verschillende droogprogramma’s hebt. De kans dat je bijzonder wasgoed zoals linnen, zijde of wol hebt, is bij een groot huishouden groter. Het is dan fijn als je voor iedere soort textiel een passend programma hebt en al je kleding droog krijgt.

Geluidsniveau

Ook een stille wasdroger kan in een groot gezin een uitkomst zijn. Zo kan je de wasdroger vlakbij een slaapkamer plaatsen en gewoon ‘s nachts laten afdraaien. Om ruimte te besparen kan je ook het beste zoeken naar een nieuwe droger die gestapeld kan worden. Door je droger bovenop je wasmachine te plaatsen, kun je veel ruimte besparen.

Vulgewicht

Koop je niet alleen een nieuwe wasdroger, maar ook een nieuwe wasmachine? Houd er dan rekening mee dat het vulgewicht van de wasmachine net zo groot is als dat van de droger. Anders moet je alsnog een gedeelte van je wasgoed op een andere manier drogen.

Type wasdroger

Het is bij het kiezen belangrijk dat je goed nadenkt over het type droger. Een energiezuinige warmtepompdroger is vaak iets duurder in de aanschaf, maar kan op de lange termijn wel flink besparen op de jaarlijkse energiekosten. De meeste wasdrogers die geen warmtepomp hebben, hebben energieklasse b of lager, waardoor het energieverbruik aanzienlijk is.

Extra mogelijkheden

Behalve het type droger, moet je ook nadenken over wat er aan extra mogelijkheden op de wasdroger zit. Grote gezinnen hebben veel wasgoed en daarom is het goed om een type droger te kiezen die al het wasgoed droog genoeg krijgt.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een energiebesparende wasdroger heeft energielabel A en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroger verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een stille wasdroger maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroger vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Vulgewicht wasdroger voor een groot gezin

Een wasdroger met minimaal 9 kilo vulgewicht is geschikt voor een groot gezin van meer dan vijf personen. Ben je op zoek naar een energiezuinige wasdroger? Ook wasdrogers met een grote trommelinhoud kunnen energiezuinig zijn. Van de verschillende wasdrogers is het model met een warmtepomp vaak het meest geschikt. Een nieuwe warmtepompdroger heeft energieklasse a of hoger, waardoor je jaarlijks flink op je energiekosten kunt besparen.

Condensdrogers

Je hebt wel sneller droog wasgoed met een condensdroger, wat in een groot gezin erg handig kan zijn. De droger voert hoge temperaturen, waardoor je minder lang nodig hebt om je wasgoed volledig droog te krijgen. Houd er wel rekening mee dat dit minder goed is voor de levensduur van je kleding en dat het energieverbruik hoger is. Een condensdroger is vaak ook een minder dure wasdroger.

Om de juiste wasdroger voor een groot gezin te kunnen kiezen, moet je een afweging maken tussen snelheid en zuinigheid.

Hogere aanschafsprijs

Een grote wasdroger is wel vaak een iets duurdere wasdroger, omdat er meer materiaal nodig is voor de trommel, de behuizing en het droogmechanisme. Andere wasdrogers hebben hiervan minder nodig, waardoor de kosten om ze te maken aanzienlijk lager zijn.

Wasdroger groot gezin assortiment

1647962

Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S

599,00
Zoek je een nieuwe droger? Wij hebben hem voor je gevonden. Deze droger van hoover is dé droger die je zoekt. Ongeveer 3 mensen die de wasdroger al thuis hebben staan beoordelen de warmtepompdroger met een 7.7. Door het normale...
1493129

Samsung DV90TA240AE

749,00
Zoekende naar een passende warmtepompdroger en heb je geen idee welke je moet kiezen? Deze warmtepompdroger van samsung is misschien wel de perfecte warmtepompdroger voor bij jou thuis! Deze warmtepompdroger krijgt de reviewscore: 9.0. De warmtepompdroger is geschikt voor een...
1675662

Beko DR8535TX01

709,00
De Beko DR8535TX01 is een voortreffelijke wasdroger met interessante eigenschappen. Deze warmtepompdroger is beoordeeld door none mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan met een none. De wasdroger is geschikt voor een door het vulgewicht van 8 kg. Het geluidsniveau van...
1391906

Siemens WT43N272NL

549,00
De Siemens WT43N272NL staat op een voortreffelijke plek in onze top 5 beste drogers van 2022! Deze wasdroger krijgt van 39 eerdere kopers het cijfer: 8.4. Dit toestel is een normale condensdroger door het laadvermogen van 8 kg. Daardoor kun...
1431553

Miele PDR 300 HP SmartBiz

1.779,00
De Miele PDR 300 HP SmartBiz komt binnen op een geweldige plek binnen onze top 5 beste wasdrogers van 2022! De droger krijgt de reviewscore: 8.8. Alhoewel de Miele PDR 300 HP SmartBiz een droger is met een hoge kwaliteit...
1553774

LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning

799,00
De LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning wasdroger is een hoogwaardig apparaat die je was volledig droogt. De droger krijgt het cijfer: 8.8. Deze machine heeft een tamelijk groot laadvermogen, namelijk een laadvermogen van 9 kg. Dat maakt hem geschikt voor een...
1485408

Samsung DV80T5220TT

649,00
De Samsung DV80T5220TT staat op een buitengewoon goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022. Deze wasdroger is beoordeeld door 32 experts met een 9.1. Dit apparaat heeft een normaal laadvermogen, namelijk een vulgewicht van 8 kg. Dat...
1637146

Beko DH7533RXW

649,00
De Beko DH7533RXW is een warmtepompdroger met heel veel verschillende eigenschappen! Deze wasdroger is beoordeeld door 10 consumenten die je voorgingen met een 8.8. De droger is geschikt voor een door het laadvermogen van 7 kg. Het geluidsniveau van een...
1456238

ASKO T408HD.W

1.099,00
De ASKO T408HD.W is een wasdroger met heel veel verschillende features! De warmtepompdroger krijgt van 1 consumenten die de warmtepompdroger al thuis hebben staan de score: 9.0. Helaas is de wasdroger een stukje duurder dan andere modellen. Voor deze wasdroger...
1467199

Siemens WT7HXM00NL

1.049,00
Deze droger van siemens beschermt tijdens het drogen je was zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende droger van hoogwaardige kwaliteit! Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 14 consumenten die de warmtepompdroger al thuis hebben staan met een 8.8....
1679238

Siemens WQ41G2M0FG

819,00
De Siemens WQ41G2M0FG krijgt een fantastische score toegerekend. Deze wasdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Siemens WQ41G2M0FG fantastische reviews van de mensen die het model al in huis hebben staan. Bij het opzetten van onze top...
1710660

Whirlpool FFT M11 8X3B BE

599,00
De wasdroger van whirlpool is een geweldige wasdroger! Minstens 3 mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan beoordelen deze droger met een 8.5. Dit model is een gemiddelde wasdroger door het laadvermogen van 8 kg. Je kunt de wasdroger...
1395033

Miele TSJ 663 WP Eco

1.499,00
De Miele TSJ 663 WP Eco is een voortreffelijke warmtepompdroger met interessante features. Bij het opstellen van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de beoordelingen van 37 consumenten die de warmtepompdroger al thuis hebben staan. De Miele...
1391918

Siemens WT46G472NL

569,00
De Siemens WT46G472NL belandt, met een fantastisch cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! Bij het maken van onze top 5 beste condensdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van 21 mensen die de droger al...
1391902

Bosch WTN83202NL

429,00
De Bosch WTN83202NL droger is een hoogwaardig model die je natte wasgoed grondig droogt! Bij het produceren van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van 144 consumenten die je voorgingen. De was droger...
1656011

Miele TSF 763 WP EcoSpeed

1.349,00
Opzoek naar een nieuwe droger? Deze wasdroger van miele staat misschien binnekort bij jou thuis. Bij het maken van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van 6 kopers die je voorgingen. De wasdroger...