Beste Miele wasdroger van 2023

Een nieuwe Miele wasdroger kopen? We hebben een overzicht met de beste van 2023 voor je gemaakt:
Miele wasdroger

Een Miele wasdroger kopen

Miele is een Duitse onafhankelijke familiezaak sinds de oprichting in 1899. Ooit begon Miele met 11 werknemers, inmiddels is Miele uitgegroeid tot één van de grootse bedrijven ter wereld. Het motto van Miele is ‘Immer besser’ en staat nog steeds voor de kwaliteit die Miele levert. De producten vallen niet onder de goedkoopste categorie maar de kwaliteit en duurzaamheid is dan ook aanzienlijk beter dan goedkopere varianten. Het motto ‘Immer besser’ vormt dan een rode draad voor dit bedrijf door de tijd heen. De nummer één prioriteit van Miele is duurzame handel in het belang van de klanten, de leveranciers, de werknemers, het milieu en de maatschappij. 

Miele is in vele landen gerepresenteerd en produceert een variërend aanbod aan producten maar staat vooral bekend om zijn huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan keukenapparatuur, was- en droogapparatuur, schoonmaakproducten, maar ze produceerde ook machines voor commerciële of medische doeleinden. Miele staat voor duurzaamheid, gemak in gebruik, kwaliteit, energiezuinigheid, goed design en tenslotte goede service. Vanwege de duurzaamheid en de kwaliteit heeft Miele een uitstekende garantie en service mocht er toch iets aan de hand zijn met uw wasmachine. Ervaar de kwaliteit zelf!

Vind jouw nieuwe wasdroger

Vind een goede wasdroger door te kijken naar de beste van 2023 of doe de snelle keuzehulp.

Vind je perfecte wasdroger

Best geteste wasdrogers

De beste Miele wasdroger getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Miele wasdrogers met alleen de beste wasdrogers van 2023. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de wasdroger.
De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste wasdroger van 2023 staat uiteraard op nummer 1.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een energiebesparende wasdroger heeft energielabel A en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroger verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een stille wasdroger maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroger vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...