Beste Siemens wasdroger van 2023

Een nieuwe Siemens wasdroger kopen? We hebben een overzicht met de beste van 2023 voor je gemaakt:
Siemens wasdroger

Een Siemens wasdroger kopen

Siemens zoekt al meer dan 170 jaar naar manieren om de kwaliteit van leven te verbeteren door middel van elektrificatie, automatisering en digitalisatie. Met het motto ‘Ingenuity for life’ staat Siemens voor het creëren van apparatuur die het leven makkelijker en prettiger maken, en die zo duurzaam mogelijk is voor zowel de maatschappij als de individuele consument als ook de volgende generaties. Hiermee probeert Siemens de massa industrie zo flexibel te maken dat het niet alleen aan massa-eisen, maar ook aan individuele eisen kan voldoen. Met het brede assortiment aan wasdrogers slaagt Siemens hier aardig goed in. Daarnaast zorgt Siemens er ook voor dat met de nieuwste digitale technologie de kwaliteit, 

snelheid en flexibiliteit van de productie van apparatuur verbeterd wordt en verhoogt zo de klanttevredenheid. ‘Ingenuity for life’ verwijst naar vindingrijkheid en innovatiedrang. Hiermee strijdt Siemens voor de nieuwste en slimste technologie, niet alleen voor de consument zelf, maar ook tegen klimaatverandering. Duurzaamheid en energiezuinigheid zijn prioriteiten die veel aandacht krijgen. Zo heeft Siemand in 2015 het ‘CO2 neutral Siemens’ programma gelanceerd met het doel om de CO2 uitstoot met 50% te reduceren. Dee energiezuinigheid zie je als consument natuurlijk ook terug in de eigen energierekening. Siemens biedt 10 jaar garantie op de motor, wat ervoor zorgt dat uw gegarandeerd bent van een duurzaam apparaat.

Vind jouw nieuwe wasdroger

Vind een goede wasdroger door te kijken naar de beste van 2023 of doe de snelle keuzehulp.

Vind je perfecte wasdroger

Best geteste wasdrogers

De beste Siemens wasdroger getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Siemens wasdrogers met alleen de beste wasdrogers van 2023. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de wasdroger.
De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste wasdroger van 2023 staat uiteraard op nummer 1.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een energiebesparende wasdroger heeft energielabel A en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroger verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een stille wasdroger maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroger vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...