Wasdroger zonder afvoerslang

Bij een wasdroger zonder afvoerslang wordt de condens opgevangen in een condensbak in plaats van dat het via een slang naar buiten wordt afgevoerd. Ieder type droger heeft wel een optie om het water op te vangen in een condensbak, het maakt niet uit of je op zoek bent naar een warmtepompdroger of een condensdroger.

Neem hieronder een kijkje naar de beste wasdrogers zonder afvoerslang van 2022!

Wasdroger zonder afvoerslang

Waarom een wasdroger zonder afvoerslang

Er zijn verschillende redenen om voor een wasdroger met condensbak in plaats van een afvoerslang te kiezen. In de eerste plaats kun je het apparaat overal neerzetten, je hebt alleen een aansluiting voor stroomtoevoer nodig. Daarbij is het minst zuinige apparaat vaak een nieuwe wasdroger met afvoerslang naar buiten. Het kost erg veel energie om het water door de afvoer te pompen en dat zie je terug in het totale verbruik. Daarnaast heb je minder kans op lekkages, je hebt geen gedoe met meerdere slangen, je kunt de droger op iedere gewenste plek neerzetten en het is aanzienlijk energiezuiniger. De meeste condensdrogers hebben de mogelijkheid om de vochtige lucht op te vangen in een condensbak, maar vaak kan je ook de slang lostrekken en alsnog het water via een afvoerslang af te voeren.
Zo heb je voldoende tijd om te bepalen wat voor jou de ideale wasdroger is. Van alle verschillende soorten wasdrogers is de versie met afvoerslang de minst geschikte wasdroger als je op zoek bent naar een energiezuinig model. Ook is een droger met afvoerslang naar buiten vaak de meest luide wasdroger. Je kan het best goed horen als het water wordt afgevoerd en dit wordt alleen maar erger als het water omhoog moet worden gezogen om te worden afgevoerd. droger staat minst zuinig soorten wasdroger type droger.

Vind jouw nieuwe wasdroger

Vind een goede wasdroger door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Wasdroger zonder afvoerslang

De beste Wasdroger zonder afvoerslangs

Beste wasdroger zonder afvoerslang

Ga je een nieuwe wasdroger kopen en ben je op zoek naar een model zonder afvoerslang? Houd dan ook rekening met een paar andere eigenschappen die het gebruiksgemak aanzienlijk kunnen verhogen. In de eerste plaats is het ook belangrijk dat je een zuinige wasdroger aanschaft, zodat je kunt besparen op je jaarlijkse energiekosten. Met energieklasse b of hoger is een wasdroger energiezuinig. De aanschafprijs van een energiezuinige wasdroger is vaak iets hoger dan van een wat ouder model, maar het verschil verdien je snel terug via de energiekosten. Een condensdroger gebruikt tot vier keer meer energie dan een warmtepompdroger.
Daarbij moet je ook nadenken over eventuele extra functies die het gebruiksgemak kunnen verhogen, zoals een zelfreinigende condensor, het aantal kilogram vulgewicht, het aantal verschillende droogprogramma’s en natuurlijk het geluidsniveau. Ben je op zoek naar een stille wasdroger? Kijk dan eens naar een model met een koolborstelloze motor, deze maken aanzienlijk minder geluid dan ieder ander type wasdroger. Een stille droger plaats je gemakkelijk naast je slaapkamer of in een kleine ruimte. De perfecte wasdroger voor jou sluit aan op al jouw wensen en behoeftes op het gebied van drogen. We hebben hier een aantal verschillende wasdrogers voor je op een rijtje gezet, deze zijn allemaal als beste uit de test gekomen:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een energiebesparende wasdroger heeft energielabel A en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroger verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een stille wasdroger maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroger vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Voordelen wasdroger met condensopvangbank

Het heeft een aantal voordelen om de vochtige lucht op te vangen in een condensbak in plaats van deze af te voeren met een slang.

Minder lekkage

In de eerste plaats is de kans op lekkage aanzienlijk kleiner. Wanneer je het water via een waterafvoer weg laat lopen, kan er een lek ontstaan bij het aansluitpunt vanaf de droger en bij de waterafvoer. Ook tussendoor kan er een gaatje in de leiding komen, waardoor het water gemakkelijk weg loopt.

Makkelijker

Een tweede voordeel is dat het veel minder gedoe is. Je hebt met een condensbak alleen een aansluiting voor stroomtoevoer nodig, waardoor je de droger op veel verschillende plekken neer kunt zetten. Dit is vooral handig als je niet zo veel plek hebt thuis.

Plek kiezen

Het derde voordeel is dat je de wasdroger vlakbij of zelfs op de wasmachine kunt plaatsen, omdat ze de waterafvoer niet hoeven te delen. Dit kan altijd wel geregeld worden met een splitsing, maar dat is veel extra werk en niet bij iedere wasmachine en droger combinatie mogelijk.

Energiezuinig

Ten vierde is het vooral erg handig als je een energiezuinige droger hebt. Voor waterafvoer via een slang heb je namelijk altijd een gat in de muur nodig. Sommige mensen laten de afvoerslang zelfs via een open raam of deur naar buiten gaan. Het gevolg hiervan is dat je erg veel warmte in de kamer verliest, waardoor je stookkosten op kunnen lopen.

Niet goed geventileerde ruimte

Tot slot is een condensdroger geschikt om in een ruimte te plaatsen die niet goed geventileerd wordt. Wanneer de hete lucht binnen de wasdroger blijft, hoef je er geen rekening mee te houden dat de ruimte waarin deze staat erg vochtig kan worden. Het is dus de beste wasdroger voor kleine ruimtes.

Natuurlijk moet je niet vergeten om de condensbak regelmatig te legen. Wanneer je dit niet doet, zal je wasgoed minder goed droog worden, omdat het water dan nergens meer heen kan. Een goede wasdroger geeft aan wanneer de condensbak vol zit, zodat je deze op tijd kunt legen.

Wasdroger zonder afvoerslang assortiment

1467220

Bosch WTR88T00NL

749,00
Zoekende naar een nieuwe wasdroger en heb je geen idee welke je moet kopen? Deze warmtepompdroger van bosch is waarschijnlijk de perfecte droger voor bij jou thuis! Deze droger krijgt de score: 9.1. De warmtepompdroger heeft een vulgewicht van 8...
1742339

Haier HD90-A3959

779,00
Aan het zoeken naar een passende warmtepompdroger en heb je geen idee welke je moet kiezen? Deze wasdroger van haier is waarschijnlijk de juiste droger voor jou. Bij het produceren van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij...
1386382

Bosch WTG846C0NL

549,00
De Bosch WTG846C0NL wasdroger is een hoogwaardig apparaat die je natte was perfect droogt! De condensdroger krijgt de beoordeling: 9.1. Door het gemiddelde vulgewicht van 8 kg is deze wasdroger geschikt voor een . Een condensdroger kan het volgende geluidsniveau...
1368202

Haier HD80-A636-DF

499,00
De Haier HD 80-A636-DF droger is een hoogwaardig apparaat die je natte kleren helemaal droogt. De wasdroger is beoordeeld door 186 mensen die de wasdroger al thuis hebben staan met een 8.9. Deze machine is een normale wasdroger door het...
1675662

Beko DR8535TX01

709,00
De Beko DR8535TX01 is een voortreffelijke wasdroger met interessante eigenschappen. Deze warmtepompdroger is beoordeeld door none mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan met een none. De wasdroger is geschikt voor een door het vulgewicht van 8 kg. Het geluidsniveau van...
1497293

Haier HD80-A3979 I-Pro Serie...

599,00
De Haier HD80-A3979 I-Pro Series 7 heeft veel handige functies waardoor het drogen van je kleren vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie droger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit apparaat in bijna elk interieur. De wasdroger is beoordeeld...
1467121

Siemens WT8HXE70NL

1.319,00
De Siemens WT8HXE70NL is een geweldige droger met interessante functies. De warmtepompdroger is beoordeeld door 9 experts met een 9.1. Deze droger is wel wat aan de prijzige kant. Dit apparaat is een tamelijk grote wasdroger door het vulgewicht van 9 kg....
1518490

Samsung DV80TA220AE

599,00
Aan het zoeken naar een nieuwe droger en heb je geen idee welke je moet kiezen? Deze warmtepompdroger van samsung is misschien wel de geschikte warmtepompdroger voor bij jou thuis. De wasdroger krijgt van 167 consumenten die de droger al...
1467171

Bosch WTXH8M00NL

1.099,00
De Bosch WTXH8M00NL komt binnen op een fantastische plek in onze top 5 beste wasdrogers van 2022. Deze droger is beoordeeld door 28 experts met een 9.1. Ook al is de aanschafsprijs duurder dan andere modellen, je bespaart heel veel...
1656074

Miele TSL 783 WP EcoSpeed...

1.699,00
Aan het kijken naar een nieuwe wasdroger? Stop maar met zoeken! Deze wasdroger van miele is dé wasdroger die je zoekt. Ongeveer none consumenten die je voorgingen beoordelen deze warmtepompdroger met een none. Alhoewel de Miele TSL 783 WP EcoSpeed...
1594904

Haier HD90-A3979 I-Pro Serie...

699,00
De Haier HD90-A3979 I-Pro Series 7 komt binnen op een uitstekende plek binnen onze top 5 door zijn sterke eigenschappen. Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 8 consumenten die je voorgingen met een 8.5. Dit apparaat valt onder de categorie: Grote...
1392240

Miele TSB 143 WP

899,00
De Miele TSB 143 WP belandt, met een voortreffelijk cijfer in onze top 5 beste wasdrogers van 2022. Deze droger krijgt de reviewscore: 8.7. Deze machine heeft een redelijk klein vulgewicht, namelijk een laadvermogen van 7 kg. Dat maakt hem...
1679238

Siemens WQ41G2M0FG

819,00
De Siemens WQ41G2M0FG krijgt een fantastische score toegerekend. Deze wasdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Siemens WQ41G2M0FG fantastische reviews van de mensen die het model al in huis hebben staan. Bij het opzetten van onze top...
1685435

AEG T7DBNP612

649,00
De warmtepompdroger van AEG is een geweldige droger! De wasdroger is beoordeeld door none experts met een none. Deze machine heeft een tamelijk laag vulgewicht, namelijk een vulgewicht van 7 kg. Dat maakt hem geschikt voor een . Een wasdroger...
1620518

ASKO T608HX.W

1.399,00
De ASKO T608HX.W komt binnen op een voortreffelijke plek in onze top 5 door zijn sterke functies. Ten minste none kopers die je voorgingen beoordelen de droger met een none. Dit model is wel iets duurder vergeleken met andere modellen....
1487398

Samsung DV90T8240SE

899,00
Deze wasdroger van samsung beschermt tijdens het drogen je natte wasgoed zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende droger van hoogwaardige kwaliteit. Minstens 7 eerdere kopers beoordelen de droger met een 9.0. Dit toestel is een relatief grote...
1647986

Hoover H8A3TCBEXS-S

549,00
Bezig met een zoektocht naar een goede wasdroger en heb je geen idee welke je moet kiezen? Deze droger van hoover is waarschijnlijk de juiste warmtepompdroger voor bij jou thuis. Tenminste none kopers die je voorgingen beoordelen deze warmtepompdroger met...
1676965

Beko DF7332TX0

499,00
De Beko DF7332TX0 is een wasdroger met aanzienlijk veel verschillende eigenschappen. De warmtepompdroger is beoordeeld door none eerdere kopers met een none. Dit apparaat is een tamelijk kleine wasdroger door het vulgewicht van 7 kg. Je kunt de warmtepompdroger gebruiken...
1416815

AEG T7DBTRIPLE SensiDry

699,00
De AEG T7DBTRIPLE SensiDry krijgt een geweldige score toegerekend. Deze wasdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de AEG T7DBTRIPLE SensiDry voortreffelijke reviews van de mensen die het model al thuis hebben staan. Ten minste 36 consumenten die...
1388428

Bosch WTR83V01NL

499,00
De Bosch WTR83V01NL krijgt een voortreffelijke score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Bosch WTR83V01NL voortreffelijke reviews van de mensen die het model al in huis hebben staan. Bij het opstellen van onze top...