Wasdroger zonder afvoerslang

Bij een wasdroger zonder afvoerslang wordt de condens opgevangen in een condensbak in plaats van dat het via een slang naar buiten wordt afgevoerd. Ieder type droger heeft wel een optie om het water op te vangen in een condensbak, het maakt niet uit of je op zoek bent naar een warmtepompdroger of een condensdroger.

Neem hieronder een kijkje naar de beste wasdrogers zonder afvoerslang van 2022!

Wasdroger zonder afvoerslang

Waarom een wasdroger zonder afvoerslang

Er zijn verschillende redenen om voor een wasdroger met condensbak in plaats van een afvoerslang te kiezen. In de eerste plaats kun je het apparaat overal neerzetten, je hebt alleen een aansluiting voor stroomtoevoer nodig. Daarbij is het minst zuinige apparaat vaak een nieuwe wasdroger met afvoerslang naar buiten. Het kost erg veel energie om het water door de afvoer te pompen en dat zie je terug in het totale verbruik. Daarnaast heb je minder kans op lekkages, je hebt geen gedoe met meerdere slangen, je kunt de droger op iedere gewenste plek neerzetten en het is aanzienlijk energiezuiniger. De meeste condensdrogers hebben de mogelijkheid om de vochtige lucht op te vangen in een condensbak, maar vaak kan je ook de slang lostrekken en alsnog het water via een afvoerslang af te voeren.
Zo heb je voldoende tijd om te bepalen wat voor jou de ideale wasdroger is. Van alle verschillende soorten wasdrogers is de versie met afvoerslang de minst geschikte wasdroger als je op zoek bent naar een energiezuinig model. Ook is een droger met afvoerslang naar buiten vaak de meest luide wasdroger. Je kan het best goed horen als het water wordt afgevoerd en dit wordt alleen maar erger als het water omhoog moet worden gezogen om te worden afgevoerd. droger staat minst zuinig soorten wasdroger type droger.

Vind jouw nieuwe wasdroger

Vind een goede wasdroger door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Wasdroger zonder afvoerslang

De beste Wasdroger zonder afvoerslangs

Beste wasdroger zonder afvoerslang

Ga je een nieuwe wasdroger kopen en ben je op zoek naar een model zonder afvoerslang? Houd dan ook rekening met een paar andere eigenschappen die het gebruiksgemak aanzienlijk kunnen verhogen. In de eerste plaats is het ook belangrijk dat je een zuinige wasdroger aanschaft, zodat je kunt besparen op je jaarlijkse energiekosten. Met energieklasse b of hoger is een wasdroger energiezuinig. De aanschafprijs van een energiezuinige wasdroger is vaak iets hoger dan van een wat ouder model, maar het verschil verdien je snel terug via de energiekosten. Een condensdroger gebruikt tot vier keer meer energie dan een warmtepompdroger.
Daarbij moet je ook nadenken over eventuele extra functies die het gebruiksgemak kunnen verhogen, zoals een zelfreinigende condensor, het aantal kilogram vulgewicht, het aantal verschillende droogprogramma’s en natuurlijk het geluidsniveau. Ben je op zoek naar een stille wasdroger? Kijk dan eens naar een model met een koolborstelloze motor, deze maken aanzienlijk minder geluid dan ieder ander type wasdroger. Een stille droger plaats je gemakkelijk naast je slaapkamer of in een kleine ruimte. De perfecte wasdroger voor jou sluit aan op al jouw wensen en behoeftes op het gebied van drogen. We hebben hier een aantal verschillende wasdrogers voor je op een rijtje gezet, deze zijn allemaal als beste uit de test gekomen:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een energiebesparende wasdroger heeft energielabel A en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroger verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een stille wasdroger maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroger vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Voordelen wasdroger met condensopvangbank

Het heeft een aantal voordelen om de vochtige lucht op te vangen in een condensbak in plaats van deze af te voeren met een slang.

Minder lekkage

In de eerste plaats is de kans op lekkage aanzienlijk kleiner. Wanneer je het water via een waterafvoer weg laat lopen, kan er een lek ontstaan bij het aansluitpunt vanaf de droger en bij de waterafvoer. Ook tussendoor kan er een gaatje in de leiding komen, waardoor het water gemakkelijk weg loopt.

Makkelijker

Een tweede voordeel is dat het veel minder gedoe is. Je hebt met een condensbak alleen een aansluiting voor stroomtoevoer nodig, waardoor je de droger op veel verschillende plekken neer kunt zetten. Dit is vooral handig als je niet zo veel plek hebt thuis.

Plek kiezen

Het derde voordeel is dat je de wasdroger vlakbij of zelfs op de wasmachine kunt plaatsen, omdat ze de waterafvoer niet hoeven te delen. Dit kan altijd wel geregeld worden met een splitsing, maar dat is veel extra werk en niet bij iedere wasmachine en droger combinatie mogelijk.

Energiezuinig

Ten vierde is het vooral erg handig als je een energiezuinige droger hebt. Voor waterafvoer via een slang heb je namelijk altijd een gat in de muur nodig. Sommige mensen laten de afvoerslang zelfs via een open raam of deur naar buiten gaan. Het gevolg hiervan is dat je erg veel warmte in de kamer verliest, waardoor je stookkosten op kunnen lopen.

Niet goed geventileerde ruimte

Tot slot is een condensdroger geschikt om in een ruimte te plaatsen die niet goed geventileerd wordt. Wanneer de hete lucht binnen de wasdroger blijft, hoef je er geen rekening mee te houden dat de ruimte waarin deze staat erg vochtig kan worden. Het is dus de beste wasdroger voor kleine ruimtes.

Natuurlijk moet je niet vergeten om de condensbak regelmatig te legen. Wanneer je dit niet doet, zal je wasgoed minder goed droog worden, omdat het water dan nergens meer heen kan. Een goede wasdroger geeft aan wanneer de condensbak vol zit, zodat je deze op tijd kunt legen.

Wasdroger zonder afvoerslang assortiment

1611292

Bosch WTXH8E70NL

1.259,00
De Bosch WTXH8E70NL belandt, met een super goed cijfer in onze top 5 beste wasdrogers van 2022. Deze wasdroger is beoordeeld door 1 consumenten die de warmtepompdroger al thuis hebben staan met een 4.8. De warmtepompdroger is helaas net een...
1511134

Samsung DV90T6240LH

829,00
De Samsung DV90T6240LH krijgt een hele goede score toegerekend. Deze wasdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Samsung DV90T6240LH fantastische reviews van de mensen die het apparaat al in huis hebben staan! Deze wasdroger is beoordeeld door...
1675662

Beko DR8535TX01

709,00
De Beko DR8535TX01 is een voortreffelijke wasdroger met interessante eigenschappen. Deze warmtepompdroger is beoordeeld door none mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan met een none. De wasdroger is geschikt voor een door het vulgewicht van 8 kg. Het geluidsniveau van...
1718364

Bosch WQG233D1NL

779,00
De Bosch WQG233D1NL droger is een hoogwaardig model die je kleren helemaal droogt! Tenminste none eerdere kopers beoordelen deze droger met een none. Dit toestel is een gemiddelde wasdroger door het laadvermogen van 8 kg. Je kunt de wasdroger gebruiken...
1487377

Samsung DV90T7240WH

999,00
De Samsung DV90T7240WH komt binnen op een geweldige plek binnen onze top 5 door zijn sterke features. Bij het opstellen van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van 6 eerdere kopers. De was...
1723871

Siemens WQ33G2D1NL

939,00
Aan het kijken naar een nieuwe wasdroger? Deze wasdroger van siemens staat misschien binnekort jou! Bij het opzetten van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van none kopers die je voorgingen. De was...
1500201

Bosch WTH83V70NL

599,00
De Bosch WTH83V70NL belandt, met een heel goed cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022. Deze droger is beoordeeld door 18 kopers die je voorgingen met een 8.9. Deze machine valt onder de categorie: Kleine drogers. Dit komt...
1655985

Miele TSC 563 WP EcoSpeed

1.099,00
De Miele TSC 563 WP EcoSpeed krijgt een geweldige score toegerekend. Deze droger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Miele TSC 563 WP EcoSpeed uitstekende reviews van de mensen die het apparaat al in huis hebben staan!...
1645370

AEG T7DB84PK

599,00
De AEG T7DB84PK staat op een buitengewoon goede plek in onze top 5 beste wasdrogers van 2022. De warmtepompdroger krijgt van 83 consumenten die de wasdroger al thuis hebben staan de reviewscore: 8.7. Dit apparaat is een normale wasdroger door...
1493129

Samsung DV90TA240AE

749,00
Zoekende naar een passende warmtepompdroger en heb je geen idee welke je moet kiezen? Deze warmtepompdroger van samsung is misschien wel de perfecte warmtepompdroger voor bij jou thuis! Deze warmtepompdroger krijgt de reviewscore: 9.0. De warmtepompdroger is geschikt voor een...
1645375

AEG T6DB72GP

419,00
Zoekende naar een nieuwe condensdroger? Wij hebben hem voor je gevonden. Deze droger van AEG is dé droger die je zoekt. De droger krijgt de score: 8.9. De AEG T6DB72GP heeft ook nog eens een hele scherpe prijs. We kunnen...
1710651

Whirlpool W6 D83WB EE

699,00
De Whirlpool W6 D83WB EE heeft veel handige eigenschappen waardoor het drogen van je kleding vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie wasdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit model in bijna elk interieur. Deze droger is beoordeeld door...
1375975

AEG T7DBN460

879,00
De AEG T7DBN460 krijgt een uitstekende score toegerekend. Deze droger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de AEG T7DBN460 uitstekende reviews van de mensen die het apparaat al thuis hebben staan! De droger krijgt de score: 9.0. Door...
1391326

LG RC80U2AV0Q

679,00
De warmtepompdroger van LG is een fantastische warmtepompdroger! Deze wasdroger is beoordeeld door 66 mensen die de wasdroger al thuis hebben staan met een 9.1. Dit apparaat is een gemiddelde wasdroger door het laadvermogen van 8 kg. Daardoor kun je...
1612218

Bosch WTR88T40NL

809,00
De Bosch WTR88T40NL krijgt een fantastische score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Bosch WTR88T40NL hele goede recensies van de mensen die het model al thuis hebben staan! De wasdroger is beoordeeld door 6...
1458651

Bosch WTW85470NL

869,00
De Bosch WTW85470NL komt binnen op een hele goede plek binnen onze top 5 door zijn sterke features! De warmtepompdroger is beoordeeld door 37 consumenten die de droger al thuis hebben staan met een 9.1. Dit model heeft een gemiddeld...
1487398

Samsung DV90T8240SE

899,00
Deze wasdroger van samsung beschermt tijdens het drogen je natte wasgoed zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende droger van hoogwaardige kwaliteit. Minstens 7 eerdere kopers beoordelen de droger met een 9.0. Dit toestel is een relatief grote...
1683304

AEG T7DBNP600

649,00
De AEG T7DBNP600 komt binnen op een fantastische plek in onze top 5 beste drogers van 2022! Deze warmtepompdroger krijgt de score: 8.9. Door het gemiddelde vulgewicht van 8 kg is deze droger geschikt voor een . Een droger kan...
1710974

Siemens WT7U48C1FG

829,00
De Siemens WT7U48C1FG is een wasdroger met veel verschillende features! De warmtepompdroger is beoordeeld door 1 eerdere kopers met een 9.2. Deze droger is geschikt voor een door het vulgewicht van 8 kg. Drogers kunnen stil (64dB of lager), gemiddeld...
1710660

Whirlpool FFT M11 8X3B BE

599,00
De wasdroger van whirlpool is een geweldige wasdroger! Minstens 3 mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan beoordelen deze droger met een 8.5. Dit model is een gemiddelde wasdroger door het laadvermogen van 8 kg. Je kunt de wasdroger...
1655827

Miele TSC 223 WP

999,00
De Miele TSC 223 WP droger is een hoogwaardig model die je natte kleding helemaal droogt! Ongeveer none mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan beoordelen deze warmtepompdroger met een none. Dit apparaat heeft een normaal vulgewicht, namelijk een...