Wasdroger zonder afvoerslang

Bij een wasdroger zonder afvoerslang wordt de condens opgevangen in een condensbak in plaats van dat het via een slang naar buiten wordt afgevoerd. Ieder type droger heeft wel een optie om het water op te vangen in een condensbak, het maakt niet uit of je op zoek bent naar een warmtepompdroger of een condensdroger.

Neem hieronder een kijkje naar de beste wasdrogers zonder afvoerslang van 2022!

Wasdroger zonder afvoerslang

Waarom een wasdroger zonder afvoerslang

Er zijn verschillende redenen om voor een wasdroger met condensbak in plaats van een afvoerslang te kiezen. In de eerste plaats kun je het apparaat overal neerzetten, je hebt alleen een aansluiting voor stroomtoevoer nodig. Daarbij is het minst zuinige apparaat vaak een nieuwe wasdroger met afvoerslang naar buiten. Het kost erg veel energie om het water door de afvoer te pompen en dat zie je terug in het totale verbruik. Daarnaast heb je minder kans op lekkages, je hebt geen gedoe met meerdere slangen, je kunt de droger op iedere gewenste plek neerzetten en het is aanzienlijk energiezuiniger. De meeste condensdrogers hebben de mogelijkheid om de vochtige lucht op te vangen in een condensbak, maar vaak kan je ook de slang lostrekken en alsnog het water via een afvoerslang af te voeren.
Zo heb je voldoende tijd om te bepalen wat voor jou de ideale wasdroger is. Van alle verschillende soorten wasdrogers is de versie met afvoerslang de minst geschikte wasdroger als je op zoek bent naar een energiezuinig model. Ook is een droger met afvoerslang naar buiten vaak de meest luide wasdroger. Je kan het best goed horen als het water wordt afgevoerd en dit wordt alleen maar erger als het water omhoog moet worden gezogen om te worden afgevoerd. droger staat minst zuinig soorten wasdroger type droger.

Vind jouw nieuwe wasdroger

Vind een goede wasdroger door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Wasdroger zonder afvoerslang

De beste Wasdroger zonder afvoerslangs

Beste wasdroger zonder afvoerslang

Ga je een nieuwe wasdroger kopen en ben je op zoek naar een model zonder afvoerslang? Houd dan ook rekening met een paar andere eigenschappen die het gebruiksgemak aanzienlijk kunnen verhogen. In de eerste plaats is het ook belangrijk dat je een zuinige wasdroger aanschaft, zodat je kunt besparen op je jaarlijkse energiekosten. Met energieklasse b of hoger is een wasdroger energiezuinig. De aanschafprijs van een energiezuinige wasdroger is vaak iets hoger dan van een wat ouder model, maar het verschil verdien je snel terug via de energiekosten. Een condensdroger gebruikt tot vier keer meer energie dan een warmtepompdroger.
Daarbij moet je ook nadenken over eventuele extra functies die het gebruiksgemak kunnen verhogen, zoals een zelfreinigende condensor, het aantal kilogram vulgewicht, het aantal verschillende droogprogramma’s en natuurlijk het geluidsniveau. Ben je op zoek naar een stille wasdroger? Kijk dan eens naar een model met een koolborstelloze motor, deze maken aanzienlijk minder geluid dan ieder ander type wasdroger. Een stille droger plaats je gemakkelijk naast je slaapkamer of in een kleine ruimte. De perfecte wasdroger voor jou sluit aan op al jouw wensen en behoeftes op het gebied van drogen. We hebben hier een aantal verschillende wasdrogers voor je op een rijtje gezet, deze zijn allemaal als beste uit de test gekomen:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een energiebesparende wasdroger heeft energielabel A en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroger verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een stille wasdroger maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroger vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Voordelen wasdroger met condensopvangbank

Het heeft een aantal voordelen om de vochtige lucht op te vangen in een condensbak in plaats van deze af te voeren met een slang.

Minder lekkage

In de eerste plaats is de kans op lekkage aanzienlijk kleiner. Wanneer je het water via een waterafvoer weg laat lopen, kan er een lek ontstaan bij het aansluitpunt vanaf de droger en bij de waterafvoer. Ook tussendoor kan er een gaatje in de leiding komen, waardoor het water gemakkelijk weg loopt.

Makkelijker

Een tweede voordeel is dat het veel minder gedoe is. Je hebt met een condensbak alleen een aansluiting voor stroomtoevoer nodig, waardoor je de droger op veel verschillende plekken neer kunt zetten. Dit is vooral handig als je niet zo veel plek hebt thuis.

Plek kiezen

Het derde voordeel is dat je de wasdroger vlakbij of zelfs op de wasmachine kunt plaatsen, omdat ze de waterafvoer niet hoeven te delen. Dit kan altijd wel geregeld worden met een splitsing, maar dat is veel extra werk en niet bij iedere wasmachine en droger combinatie mogelijk.

Energiezuinig

Ten vierde is het vooral erg handig als je een energiezuinige droger hebt. Voor waterafvoer via een slang heb je namelijk altijd een gat in de muur nodig. Sommige mensen laten de afvoerslang zelfs via een open raam of deur naar buiten gaan. Het gevolg hiervan is dat je erg veel warmte in de kamer verliest, waardoor je stookkosten op kunnen lopen.

Niet goed geventileerde ruimte

Tot slot is een condensdroger geschikt om in een ruimte te plaatsen die niet goed geventileerd wordt. Wanneer de hete lucht binnen de wasdroger blijft, hoef je er geen rekening mee te houden dat de ruimte waarin deze staat erg vochtig kan worden. Het is dus de beste wasdroger voor kleine ruimtes.

Natuurlijk moet je niet vergeten om de condensbak regelmatig te legen. Wanneer je dit niet doet, zal je wasgoed minder goed droog worden, omdat het water dan nergens meer heen kan. Een goede wasdroger geeft aan wanneer de condensbak vol zit, zodat je deze op tijd kunt legen.

Wasdroger zonder afvoerslang assortiment

1456238

ASKO T408HD.W

1.099,00
De ASKO T408HD.W is een wasdroger met heel veel verschillende features! De warmtepompdroger krijgt van 1 consumenten die de warmtepompdroger al thuis hebben staan de score: 9.0. Helaas is de wasdroger een stukje duurder dan andere modellen. Voor deze wasdroger...
1742339

Haier HD90-A3959

779,00
Aan het zoeken naar een passende warmtepompdroger en heb je geen idee welke je moet kiezen? Deze wasdroger van haier is waarschijnlijk de juiste droger voor jou. Bij het produceren van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij...
1518593

Bosch WTG864C2NL

619,00
Deze condensdroger van bosch beschermt tijdens het drogen je was zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende wasdroger van hoogwaardige kwaliteit. Tenminste 15 mensen die de condensdroger al thuis hebben staan beoordelen deze droger met een 9.4. Dit...
1718364

Bosch WQG233D1NL

779,00
De Bosch WQG233D1NL droger is een hoogwaardig model die je kleren helemaal droogt! Tenminste none eerdere kopers beoordelen deze droger met een none. Dit toestel is een gemiddelde wasdroger door het laadvermogen van 8 kg. Je kunt de wasdroger gebruiken...
1368202

Haier HD80-A636-DF

499,00
De Haier HD 80-A636-DF droger is een hoogwaardig apparaat die je natte kleren helemaal droogt. De wasdroger is beoordeeld door 186 mensen die de wasdroger al thuis hebben staan met een 8.9. Deze machine is een normale wasdroger door het...
1485445

Samsung DV80T7220BT

789,00
De Samsung DV80T7220BT is een super goede wasdroger met interessante features. Ten minste 13 consumenten die je voorgingen beoordelen deze warmtepompdroger met een 9.4. De wasdroger is geschikt voor een door het vulgewicht van 8 kg. Wasdrogers kunnen stil (64dB of lager),...
1655827

Miele TSC 223 WP

999,00
De Miele TSC 223 WP droger is een hoogwaardig model die je natte kleding helemaal droogt! Ongeveer none mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan beoordelen deze warmtepompdroger met een none. Dit apparaat heeft een normaal vulgewicht, namelijk een...
1624143

AEG T9DENSP86C FiberPro

799,00
De AEG T9DENSP86C FiberPro is een wasdroger met heel veel verschillende functies. De droger is beoordeeld door 7 experts met een 8.6. Door het normale vulgewicht van 8 kg is deze droger geschikt voor een . Drogers kunnen stil (64dB...
1723871

Siemens WQ33G2D1NL

939,00
Aan het kijken naar een nieuwe wasdroger? Deze wasdroger van siemens staat misschien binnekort jou! Bij het opzetten van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van none kopers die je voorgingen. De was...
1500201

Bosch WTH83V70NL

599,00
De Bosch WTH83V70NL belandt, met een heel goed cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022. Deze droger is beoordeeld door 18 kopers die je voorgingen met een 8.9. Deze machine valt onder de categorie: Kleine drogers. Dit komt...
1487398

Samsung DV90T8240SE

899,00
Deze wasdroger van samsung beschermt tijdens het drogen je natte wasgoed zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende droger van hoogwaardige kwaliteit. Minstens 7 eerdere kopers beoordelen de droger met een 9.0. Dit toestel is een relatief grote...
AEG T8DB86ES min

AEG T8DB86ES

699,00
De AEG T8DB86ES maakt de was droog en beschermt tijdens het drogen. De wasdroger is een: warmtepompdroger. Wasdrogers worden tegenwoordig nog verkocht in twee verschillende types, warmtepompdrogers en condensdrogers. Alle wasdrogers met een energielabel groter dan A zijn milieuvriendelijk. De...
1493079

Samsung DV70TA000TE

549,00
De Samsung DV70TA000TE krijgt een fantastische score toegerekend. Deze wasdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Samsung DV70TA000TE uitstekende reviews van de mensen die het toestel al in huis hebben staan. De droger is beoordeeld door 77...