Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een energiebesparende wasdroger heeft energielabel A en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroger verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een stille wasdroger maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroger vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Wasdroger keuzehulp

Op deze pagina vind je onze wasdroger keuzehulp. Deze keuzehulp voor wasdrogers zal je erg gaan helpen bij het vinden van een nieuwe wasdroger. Het vinden van een nieuwe wasdroger kan erg lastig zijn. U wilt een hoogwaardige, duurzame wasdroger kopen, maar deze moet ook voldoen aan uw wensen en behoeften. Om het zoeken voor u gemakkelijker te maken, hebben onze experts een keuzehulp voor wasdrogers ontwikkeld. Maar hoe weet deze wasdroger keuzehulp welke model het beste voor mij is? Aan de hand van jouw keuzes in de wasdroger keuzehulp zal hij een lijst van de best geteste wasdrogers laten zien die voldoen aan jouw gekozen criteria.

Criteria binnen de wasdroger keuzehulp

Jouw nieuwe wasdroger wordt gekozen aan de hand van een aantal vragen op verschillende onderwerpen. Die onderwerpen zijn alsvolgt:

Keuzehulp energiezuinigheid

Energiezuinigheid is een belangrijk thema op het gebied van wasdrogers. Met een energiezuinige wasdroger kun je namelijk erg veel geld besparen op je jaarlijkse energiekosten. Met deze vraag kun je kiezen tussen de volgende mogelijkheden:

Lage energiebesparing
Normale energiebesparing
Veel energiebesparing

Wil je graag besparen op je energierekening met een energiezuinige wasdroger? Kies dan voor optie 3: Veel energiebesparing. Maakt het je niet heel veel uit? Dan kun je voor optie 1 of 2 kiezen.

Keuzehulp geluidsniveau

Het geluidsniveau van een wasdroger is ook een onderwerp waar je goed over na moet denken. Moet je vaak ‘s nachts je kleren drogen omdat je overdag daar geen tijd voor hebt? Dan is het van belang dat je een stille wasdroger kiest zodat je niet de hele nacht wakker ligt. Staat hij bijvoorbeeld in je kelder, dan maakt het geluidsniveau niet zoveel uit. Kies op basis van jouw situatie tussen de volgende keuzes:

Normaal of maakt niet uit
Redelijk stil
Erg stil

Keuzehulp prijs

Een nieuwe wasdroger kopen is niet altijd leuk, het kopen van zo een apparaat kan natuurlijk erg veel kosten. Om ervoor te zorgen dat wij de perfecte wasdroger aan jou laten zien, die ook binnen jouw budget valt, hebben we deze vraag toegevoegd. Je kunt hier kiezen tussen de volgende budgetten:

Tot 600 euro
Tot 1000 euro
Meer dan 1000 euro

Keuzehulp vulgewicht

Het vulgewicht van een wasdroger bepaald voor hoeveel personen je kunt drogen. Bij deze keuze moet je de grootte van je huishouden aangeven. Hier kun je kiezen tussen de volgende opties:

Tot 2 personen
3 tot 5 personen
Meer dan 5 personen

Op basis van jouw keuze zal de wasdroger keuzehulp een model laten zien die voldoende laadvermogen heeft voor jouw huishouden.

Waarom deze criteria

Waarom worden deze onderwerpen gebruikt in de wasdroger keuzehulp?

Samen met een team van wasdroger experts hebben we gekeken naar de belangrijkste aspecten waar je op moet letten wanneer je een nieuwe wasdroger gaat kopen. Hier zijn de volgende onderwerpen uitgekomen: Energieverbruik, geluidsniveau, prijs en vulgewicht.

Deze vier onderwerpen vormen de basis voor de wasdroger keuzehulp. Buiten deze aspecten zijn er nog veel meer zaken waar je op zou kunnen letten. Zo kun je kiezen voor een wasdroger met stoomfunctie of zelfreinigende condensor, dit zien wij als ‘extra features’ die je zou kunnen kiezen.